Në Tetovë asnjë rast me koronavirus, Tearcë -6 ndërsa Bogovinë -4

TË FUNDIT

Në 24 orët e fundit në Tetovë nuk është shënuar asnjë rast me Covid-19, bëjnë të ditur për TV21 nga Shtabi komunal i krizës së Tetovës. Raste të reja ka në Tearcë edhe atë 6 për një ditë, si dhe në Bogovinë 4.

Ndryshe në Tetovë dje Instituti për shëndet publik shënoi 8 raste, ndërsa gjithsej në gjithë territorin e vendit të prekur me virusin korona ishin 111 persona.