MPJ për TV21:Nuk presim bllokadë nga Bullgaria për në BE, tek ne nuk ka arritur asnjë dokument

Must Read

Akar: Armenia të përfundojë pushtimin e Azerbajxhanit

 Ministri turk i Mbrojtjes, Hulusi Akar i ka bërë thirrje Armenisë që t’i japë fund “pushtimit” në...

Tetë bankat e interesuara për bashkëpunim me Postën duhet të paraqesin oferta deri në fund të muajit

Deri në fund të muajit, bankat që kanë shprehur interes për të bërë operacione pagese në njësitë...

Hapësira parkimi të sigurta për mbrojtjen e fëmijëve dhe grave shtatzëna, së pari në Shkup pastaj nëpër gjithë vendin

Me hapësirat e reja të sigurta të parkimit, grupet më të rrezikuara të qytetarëve si fëmijët dhe...
- Advertisement -

Nga Ministria e Punëve të Jashtme thonë se deri te ata nuk ka arritur asnjë dokument me kushtet për të cilat në opinion thuhet se Sofja zyrtare e dërgoi atë në Bashkimin Evropian. Nga kabineti i shefit të diplomacisë Bujar Osmani, thonë se ata nuk do të komentojnë, sepse nuk e dinë nëse ai dokument është autentik dhe nëse ekziston, është vetëm një lloj non-paper mes Bullgarisë dhe Unionit Evropian.

“Ne nuk kemi një dokument të tillë, nuk ka arritur deri te ne dhe nuk e dimë nëse është autentik dhe për këtë tani nuk do të komentojmë. Nëse dokumenti është autentik është dokument i brendshëm mes Bullgarisë dhe Unionit Evropian. Ata përmes dokumenti të atillë non-paper, flasin deri sa ta formojnë kornizën negociuese e cila po përgatitet për vendin tonë. Ne presim se Bullgaria do të qëndrojë në qëndrimin se do të na mbështes fillimin e negociatave dhe nuk presim që ta pengojnë atë. Ne presim që të marrim mbështetje” thonë për TV21 nga Ministria e Punëve të Jashtme.

- Advertisement -
  • Tags
  • 2

Akar: Armenia të përfundojë pushtimin e Azerbajxhanit

 Ministri turk i Mbrojtjes, Hulusi Akar i ka bërë thirrje Armenisë që t’i japë fund “pushtimit” në pjesën e territorit të Azerbajxhanit...

Tetë bankat e interesuara për bashkëpunim me Postën duhet të paraqesin oferta deri në fund të muajit

Deri në fund të muajit, bankat që kanë shprehur interes për të bërë operacione pagese në njësitë e Postës duhet t’i përgjigjen...

Hapësira parkimi të sigurta për mbrojtjen e fëmijëve dhe grave shtatzëna, së pari në Shkup pastaj nëpër gjithë vendin

Me hapësirat e reja të sigurta të parkimit, grupet më të rrezikuara të qytetarëve si fëmijët dhe gratë shtatzëna do të mbrohen...

Shaqiri: Vazhdojmë me digjitalizimin dhe reformat kyçe të administratës publike

Do të vazhdoj me procesin e digjitalizimit dhe zbatimit të reformave kryesore të administratës publike në mënyrë që ta përgatisim për hyrjen...

Osmani agjendën në Bruksel e filloi nga Parlamenti Evropian

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, agjendën në Bruksel e filloi nga Parlamenti Evropian, duke realizuar takime me eurodeputetë me ndikim...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -