Array

Mirënjohje karikaturistit Afrim Krasniqi

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Për këtë pjesëmarrje ka bërë të ditur vetë Krasniqi, i cili ka thënë se në këtë kampanjë të madhe botërore janë të involvuar profesorë dhe artistë me famë botërore
Kampanja “Green+You”, që merret me promovimin e posterëve në Kore të Jugut, tashmë ka përzgjedhur anëtarët e jurisë për këtë vit, dhe në mesin e tyre është përzgjedhur të jetë edhe karikaturisti kosovar, Agim Krasniqi.
Për këtë pjesëmarrje ka bërë të ditur vetë Krasniqi, i cili ka thënë se në këtë kampanjë të madhe botërore janë të involvuar profesorë dhe artistë me famë botërore. “Juria ka për detyrë që të zgjedhë posterin më të mirë, më të bindshëm, më të fortë”, ka thënë Krasniqi.
Tema e sivjetme e kësaj kampanje është Mentally Green-Mindset me sloganin Human is Love, Nature is Future, We are all the equal.

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -