Maltë, në një grup prej 94 emigrantëve, 65 janë pozitivë me Covid-19

TË FUNDIT

Një një grup prej 94 emigrantëve të shpëtuar në det dhe të cilët  janë sjellë në Maltë, 65 janë pozitivë me Kovid-19, bëri të ditur sot Ministria e Shëndetësisë së Maltës.

Kjo është vatra më e madhe e zbuluar në Maltë nga fillimi i epidemisë së kronavirusit që shpërtheu më 7 mars. Kombësia e të infektuarve ende nuk është bërë e ditur.

Ministria e Shëndetësisë bëri të ditur se deri më tani janë testuar 85 emigrantë, derisa të tjerët presin të testohen.

TË NGJAJSHME