Komisioni pa vendim për kufijtë veriorë, ia lë në dorë Qeverisë për të vendosur

TË FUNDIT

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse nuk ka një vendim për mbylljen ose jo të pikave kufitare të Maqedonisë së Veriut me Kosovën dhe Serbinë, mëson TV21 nga burime të tij. Komisioni këtë çështja ia ka lënë qeverisë në dorë për të vendour, nëse do t’i mbyllë pikëkalimet veriore ose jo, tregon burimi.

Rritja e vazhdueshme e numrit të rasteve të reja nga koronavirusi ka risjellë çështjen e mbylljes së kufijve që e lidhin vendin me Kosovën dhe Serbinë. Të njëjtët u hapën para rreth një jave./TV21

TË NGJAJSHME