Kinoteka vazhdon të shfaqë filma nën qiell të hapur

TË FUNDIT

Presidenti kinez iu përgjigj kryetarit të Nderit të Bordit të Drejtorëve të “Starbucks” duke e nxitur atë për rrjetin amerikan të kafeneve

Presidenti Xi Jinping iu përgjigj Howard Schultz, kryetarit të Nderit të Bordit të Drejtorëve të “Starbucks”, duke e nxitur...

Pas tre ditësh, Kuvendi përfundon debatin për Projekt-Ligjin për regjistrimin e popullsisë – do të votohet në vazhdimin e seancës

Pas tre ditësh, këtë pasdite përfundoi debati në Kuvend për Projekt-Ligjin për regjistrimin e Popullsisë. Familjeve dhe banesave në...

Tregu i Shkupit në listën e Bursës së Maqedonisë! Pronarët dominues duan të jenë pronarë të vetëm

https://youtu.be/3WxYb4RSFYc Tregu i Shkupit përsëri bëhet atraktiv. Të dyja kompanitë si aksionarë më të mëdhenj deri më tani, tani planifikojnë...

Ligji për pensionim të obligueshëm në 64 vjeç? Shahpaska: Opozita e ka bllokuar me 500 amendamente

https://youtu.be/6ixtreDzEPQ Zgjidhja ligjore për pensionim të obligueshëm në sektorin publik në 62 dhe 64 vjeç është në procedurë kuvendore, por...

Disa komunitete nuk duan të shkojnë te Grubi! Të punësuarit në ARDB kërkojnë të mos zhvendosen në ndërtesën e re

https://youtu.be/65Jr3CnPG3E Nëpunësit administrativë në Agjencinë për Realizimin e të Drejtave të Bashkësive nuk duan të zhvendosen në objektin e ri...

Kinoteka  kumtoi se vazhdon me shfaqjen e filmave në kinemanë verore nën qiell të hapur.

Pas ciklit të jashtëzakonshëm të filmave me Çarli Çaplinin, fundi i korrikut dhe një pjesë e mirë e gushtit janë rezervuar për mjaft tituj interesantë dhe intrigantë, theksuan nga Kinoteka.

Në kuadër të programit do të shfaqen: më 30 korrik filmi britanik “Vrasja e drerit të shenjtë” në regji të Jorgos Lantimos, më 31 korrik filmi “Lufta e ftohtë” e regjisorit Pavel Pavlikovski, më 1, 8 dhe 17 gusht filmi jugkorean “Parazit” në regji të Bong Xhun Ho, më 5 gusht filmi zviceran “Ku takojmë” në regji të Zhaklin Cind, më 7 gusht poashtu filmi zviceran “Kronofobia” në regji të Françesko Ricit, më 10 gusht filmi italian “Ata” në regji të Paolo Sorentinos, më 11 gusht filmi dokumentar “Bitëlls: Tetë ditë në javë” në regji të Ron Hauard, më 12 gusht filmi dokumentar “Pavaroti” në regji të Ron Hauard.

Më 13 gusht do të shfaqet filmi “Klimaks” në regji të Gaspar Noe, m[ë 14 gusht filmi “Dorëza e artë” në regji të Fatih Akin, më 15 gusht filmi “Oficeri dhe spiuni” në regji të Roman Pollanskit, dhe më 18 gusht filmi “Lypsari nga plazhi” në regji të Harmoni Korin.

Fillimi i shfaqjes së filmave është në orën 21:00. 

TË NGJAJSHME