Janë parashtruar 422 kërkesa për asistentë në arsim, deri më tani janë siguruar 315 – tha Carovska në “10Minuta”

Must Read

Osmani në Bruksel takon kryediplomatin e BE-së, Josep Borell

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, gjatë vizitës së tij zyrtare në Bruksel është takuar me...

Avokatët kërkojnë vendim për shfajësim për Janakievskin për rastin “Dhunë në Qendër”

Avokatët e ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski, sot në fjalët përmbyllëse për lëndën “Dhunë në...

Shahpaska: Gjendja me pandeminë monitorohet nga afër në kopshtet për fëmijë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, gjatë gjithë kohës monitoron gjendjen shëndetësore të fëmijëve dhe punonjësve në...
- Advertisement -

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska në emisionin “10Minuta” në TV21, bëri të ditur se janë parashtruar dorëzuar 422 kërkesa për asistentë arsimor, por deri më tani janë siguruar 315.

“Fëmijët nga klasa e parë deri në të tretën do të fillojnë mësimin me prezencë fizike, përveç atyre prindërit e të cilit do të deklarojnë se fëmijët e tyre nuk dëshirojnë të ndjekin mësimin me prezencë fizike. Janë dorëzuar 422 kërkesa për asistentë në arsim, deri më tani kemi siguruar 315. Por kombinimet bëhen nëse orët janë më të shkurtra që një asistent të punojë me dy fëmijë”, deklaroi ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska në emisionin “10Minuta” në TV21.

- Advertisement -

Osmani në Bruksel takon kryediplomatin e BE-së, Josep Borell

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, gjatë vizitës së tij zyrtare në Bruksel është takuar me përfaqësuesin e Parë të Lartë...

Avokatët kërkojnë vendim për shfajësim për Janakievskin për rastin “Dhunë në Qendër”

Avokatët e ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski, sot në fjalët përmbyllëse për lëndën “Dhunë në Qendër” kërkuan që ai të...

Shahpaska: Gjendja me pandeminë monitorohet nga afër në kopshtet për fëmijë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, gjatë gjithë kohës monitoron gjendjen shëndetësore të fëmijëve dhe punonjësve në kopshtet për fëmijë. Po bëhen...

Dy zjarre të reja shkatërruese pyjore në Kalifornia

Natën e kaluar dy zjarre të mëdha pyjore sërish kanë përfshirë sipërfaqe të mëdha nga shteti federal amerikan Kalifornia, njofton Si-En-En.

Avokatët kërkojnë vendim për shfajësim për Janakievskin për rastin “Dhuna në Qendër”

Avokatët e ish-ministrit të Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakievski, sot në fjalët përmbyllëse për lëndën “Dhunë në Qendër” kërkuan që ai të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -