Ilir Meta para mediave pas shkarkimit: Nuk mund të merret seriozisht

TË FUNDIT

Presidenti i Shqipërisë i shkarkuar, Ilir Meta është në paraqitje për media.

Po flet për të gjitha zhvillimet e fundit në Shqipëri, për zgjedhjet dhe për shkarkimin e tij nga Kuvendi.

“Nuk mund të marr seriozisht një vendim të një Kuvendi të shkarkuar prej kohësh”, tha Meta.

Ai tha, se kjo nuk mund të ndikon te ai, pos ajo çfarë parashihet me Kushtetutë.

Meta refuzoi të japë një qëndrim, se çfarë nëse edhe Kushtetuesja e konfirmon vendimin e Kuvendit për shkarkimin./TV21

TË NGJAJSHME