Hoxha në #ClickPlus: Jemi të bindur se Bilall Kasami fiton në Tetovë

TË FUNDIT

Garës në zgjedhjet lokale i kemi hyrë me ka krejt dhe me seriozitet, tregon edhe se Tetovën e fiton Lëvizja BESA dhe kryetar do të jetë Bilall Kasami, ka vlerësuar sekretari i përgjithshëm, Arjanit Hoxha në ClickPlus.

“Jemi të bindur se Tetovën do ta fitojë Lëvizja BESA dhe kryetari Bilall Kasami”, tha Kasami.

MARKETING I PAGUAR POLITIK