Grabitet një bastore në Tetovë

TË FUNDIT

Sektori për Punë të Brendshme në Tetovë njofton se dje në rrugën “Vëllezërit Milladinov” në Tetovë është grabitur një bastore, përcjell TV21.

“Në ora 21:50, personi M.D. (40) nga Tetova dhe 35-vjeçarja S.T. nga
Çelopeku i Tetovës, punonjës në bastore sportive në rrugën “Vëllezrit Milladinovi” në Tetovë në SPB Tetovë kanë raportuar se rreth orës 20:10 në bastoren sportive një person nën kërcënimin me armë ndaj tyre ka marrë para nga qarkullimi ditor”, thuhet në njoftimin e MPB-së.


MARKETING I PAGUAR POLITIK