Gjykimi për Lidhjen Ndërkombëtare, Amzovski do të kërkojë kompensim preј 195 mijë euro

Must Read

Zaev: Brutaliteti i policisë është për dënim më të fuqishëm

Brutaliteti nga ana e nëpunësve të policisë ndaj qytetarëve romë, të cilin e pamë dje në në...

Fushatë parazgjedhore e Trampit: Bajden do ta shkatërrojë Floridan, unë do ta shkatërroj virusin

Si pjesë e fushatës parazgjedhore, presidenti amerikan Donald Tramp e vizitoi Karolinën Veriore dhe Floridan, disa nga...

Thaçi: Do të jap dorëheqje nëse ngritët aktakuzë nga Gjykata Speciale për Kosovën

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi thotë se në momentin që Dhomat e Specializuara për Kosovën, përkatësisht Gjykata...
- Advertisement -

Në seancën e sotme gjyqësore për rastin “Lidhja Ndërkombëtare”, biznesmeni Ardian Amzoski kërkoi kompensim prej 195 mijë eurosh. Sipas aktakuzës, biznesmenët Ardian Amzoski dhe Siljan Micevski u mashtruan përmes projekteve për ndërtimin e një Qendre Evropiane për të moshuar dhe shërbime mobile, kështu që përmes Agjencisë së autorëve të Maqedonisë ata kanë paguar gati një milion euro, Micevskin rreth 720.000, ndërsa Amzoski rreth 233.000 euro.

Ish-deputetja Frosina Remenski sqaroi në seancën e sotme se do të kontestoi bastisjen në shtëpinë e saj përmes video incizimeve. “Ne kemi dorëzuar edhe prova të hyrjes së paautorizuar në shtëpinë time, kështu që këtu do të hasim në video që do të shohin se sa korrespondojnë me ato që pretendon Prokuroria Publike dhe cili është pretendimi im, që kemi hyrje dhe kërkim plotësisht të paautorizuar të shtëpisë time”, ka thënë Remenski.

- Advertisement -

Zaev: Brutaliteti i policisë është për dënim më të fuqishëm

Brutaliteti nga ana e nëpunësve të policisë ndaj qytetarëve romë, të cilin e pamë dje në në një video në rrjetet sociale,...

Fushatë parazgjedhore e Trampit: Bajden do ta shkatërrojë Floridan, unë do ta shkatërroj virusin

Si pjesë e fushatës parazgjedhore, presidenti amerikan Donald Tramp e vizitoi Karolinën Veriore dhe Floridan, disa nga shtetet ku si rezultat i...

Thaçi: Do të jap dorëheqje nëse ngritët aktakuzë nga Gjykata Speciale për Kosovën

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi thotë se në momentin që Dhomat e Specializuara për Kosovën, përkatësisht Gjykata Ndërkombëtare e Krimeve të Luftës...

Drosten: Pandemia në të vërtetë do të fillojë tani

Epidemiologu kryesor gjerman Kristian Drosten, në një fjalim në Konferencën botërore të shëndetit në Berlin, paralajmëroi për kremtimin e parakohshëm të suksesit...

Nikollovski: Më nuk jemi pjesë e shteteve të pakënaqshme në nivel global sa i përket korrupsionit

Maqedonia e Veriut ka arritur progres të rëndësishëm dhe thelbësor në pjesën e luftës kundër korrupsionit me çka më nuk është në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -