Gjykata e Apelit pjesërisht i pranoi ankesat e të pandehurit Zoran Mileski në lëndën “Reket”

Must Read

OBSH: Për shtetet me të ardhura më të ulëta janë siguruar 120 milionë teste të shpejta

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) do të sigurojë rreth 120 milionë testime të shpejta diagnostikuese për Kovid-19...

​Formacionet Liverpool-Arsenal, Xhaka titullar

Liverpool dhe Arsenal do të matin sonte forcat në xhiron e tretë të Premierë Ligës angleze në...

Hagë: Mustafa nuk deklarohet rreth akuzave të tij

U mbajt seanca e parë gjyqësorë ndaj, Salih Mustafës, i njohur gjatë luftës si komandant Cali. Mustafa...
- Advertisement -

Gjykata e Apelit Shkup pjesërisht i pranoi ankesat e të pandehurit Zoran Mileski për rastin “Reket” në mënyrë që e konfirmoi aktvendimin e shkallës së parë, lidhur me fajin dhe sanksionin e shqiptuar penal, ndërkaq në pjesën e vendimit për marrjen e lëndëve e shfuqizoi dhe këtë pjesë të lëndës e ktheu në gjykatën e shkallës së parë për rishqyrtim.

“Gjykata e Apelit të Shkupit informon se, duke vepruar në lëndën penale i njohur për publikun si ‘Reket, pas seancës publike të mbajtur më 02.09.2020, ka sjellë vendim me të cilin ankesat e të pandehurit Zoran Mileski nga Shkupi, pjesërisht i miratoi në mënyrë që e konfirmoi aktvendimin e shkallës së parë, lidhur me fajin dhe sanksionin penal të shqiptuar, ndërsa në pjesën e vendimit për marrjen e lëndëve e hoq dhe në këtë pjesë dhe lënda u kthye në gjykatën e shkallës së parë për rigjykim dhe vendim”, njoftoi Gjykata e Apelit.

- Advertisement -

Vendimi i miratuar në këtë mënyrë, siç thonë nga gjykata, do të publikohet në tërësi në ueb faqen e gjykatës në afatin e paraparë me Ligjin për menaxhim me lëvizjen e lëndëve nëpër gjykata

- Advertisement -

OBSH: Për shtetet me të ardhura më të ulëta janë siguruar 120 milionë teste të shpejta

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) do të sigurojë rreth 120 milionë testime të shpejta diagnostikuese për Kovid-19 për vendet me të ardhura...

​Formacionet Liverpool-Arsenal, Xhaka titullar

Liverpool dhe Arsenal do të matin sonte forcat në xhiron e tretë të Premierë Ligës angleze në futboll.

Hagë: Mustafa nuk deklarohet rreth akuzave të tij

U mbajt seanca e parë gjyqësorë ndaj, Salih Mustafës, i njohur gjatë luftës si komandant Cali. Mustafa në këtë seancë gjyqësore ka...

Pasqyrë ditore e gjendjes me Covid-19 në botë

Sipas të dhënave më të reja, deri më tani të infektuar me koronavirus janë 33.385.696 njerëz në të gjithë botën. Si pasojë...

Lampard: Kepa Arisabalagan nuk e luajti ndeshjen e tij të fundit për Chelsea

Menaxheri i Çellsit, Frank Lampard ka mbrojtur Kepa Arisabalagan nga kritikat, për të cilat ai tha se ishin të padrejta.
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -