Gjermania do të ndajë deri 750 milionë euro për kompani që punojnë në zhvillim të vaksinës kundër koronavirusit

Must Read

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me...
- Advertisement -

Gjermania do të ndajë deri 750 milionë euro në mbështetje të tre kompanive vendore farmaceutike që punojnë në zhvillim të vaksinës kundër koronavirusit të ri.

Ministrja gjermane për shkencë, Anja Karliçek deklaroi se Qeveria tashmë ka sjellë vendim për tua dhënë paratë kompanive “BioNTec” dhe “CureVac”, përderisa së shpejti duhet të përfundojnë bisedimet me kompaninë e tretë “IDT Biologika”.

- Advertisement -

Marrëveshja me ato tre kompani do t’i sigurojë Gjermanisë 40 milionë doza të vaksinës, krahas asaj që do t’i marrë përmes BE-së, si anëtare e saj.

Karliçek shtoi se Gjermania nuk ka ndër mend t’i shkurtojë procedurat e sigurisë gjatë testimit të vaksinave, që do të thotë se pjesa më e madhe e popullatës do të duhet të presë deri nga mesi i vitit 2021 për imunizim.

- Advertisement -

Ministri i Shëndetësisë, Jens Shpan deklaroi se Gjermania ka ndër mend t’u japë vaksina vendeve të tjera që nuk do t’u nevojiten./MIA

- Advertisement -

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit të rrogave në ekonomi me...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë për hapjen e kufijve në...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me sektorin e biznesit, që privati...

Çfarë po bën Kryetari i Butelit? Shumë premtoi, e çdo punë ka ngecur!

https://youtu.be/z5KU2FQ84AE “Pyes! Pse nuk është ndërtuar objekti i ri shëndetësor dhe pse Buteli nuk ka poliklinikë? Qëllim...

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov. Siç informoi QRMK pas...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -