Franca nga 15 gushti lejon tubime me më shumë se 5.000 persona, por në kushte të veçanta

Must Read

1 klasë dhe vetëm 6 nxënës, shkolla e Vorcës do të zhvillojë mësim me prani fizike

https://youtu.be/h79vVWcob5A Jemi në fshatin Vorcë, diku 35 km nga qendra e Shkupit....

Pse të theksohet përkatësia etnike? Jovanovska thotë se nuk është kriter, por nxitje për t’u kyçur

Subvencionim i pagave në baza etnike apo nxitje për punësimin e grupeve të...

Mërgimtarët pa pasaporta, me muaj presin përgjigje nga Ambasadat!

https://youtu.be/j_k6L2nc0X4 “Zemra me t’u kallë vetëm për me ardhur në vendlindje tënde...
- Advertisement -

Tubimet kulturore (spektakle, shfaqje, koncerte, etj.) ku ka më shumë se 5.000 persona do të miratohen përsëri nga 15 gushti nga prefekturat nëse respektohen disa “kushte shëndetësore”, theksohet në komunikatën e Ministrisë së Kulturës së Francës, njofton korrespondenti i MIA-s në Paris.

Që të mund të mbahen këto tubime, nevojitet distancë mes ulëseve të dy personave ose grupeve njerëzish, si dhe mbajtje të maskës, rikujton Ministria pas publikimit të dekretit në fund të korrikut, duke paralajmëruar miratim të të gjitha tubimeve.

- Advertisement -

Nga 1 shtatori i këtij viti mund të mbahen spektakle, festivale, koncerte si dhe panaire dhe ekspozita pa kufizim të numrit të pjesëmarrësve dhe pa ndonjë miratim të komunave.

Informacione të reja për masat shëndetësore do të jenë të kapshme rreth 24 gushtit, thonë nga ministria, ndërsa ky pëlqim vjen pasi përfaqësuesit e autoriteteve shëndetësore paralajmërojnë në rrezikun e valës së dytë dhe respektimin e masave në distancë si dhe vendosjen e obligimit të mbajtjes së domosdoshme të maskës edhe në vende të hapura publike.

- Advertisement -
  • Tags
  • 3

1 klasë dhe vetëm 6 nxënës, shkolla e Vorcës do të zhvillojë mësim me prani fizike

https://youtu.be/h79vVWcob5A Jemi në fshatin Vorcë, diku 35 km nga qendra e Shkupit. Këtu jemi në shkollën fillore...

Pse të theksohet përkatësia etnike? Jovanovska thotë se nuk është kriter, por nxitje për t’u kyçur

Subvencionim i pagave në baza etnike apo nxitje për punësimin e grupeve të ndjeshme të shoqërisë?

Mërgimtarët pa pasaporta, me muaj presin përgjigje nga Ambasadat!

https://youtu.be/j_k6L2nc0X4 “Zemra me t’u kallë vetëm për me ardhur në vendlindje tënde e me i vizitu familjen...

Shkatërrohet sistemi raketor i forcave të armatosura të Azerbejxhanit

Forcat e armatosura të Nagorno Karabah e shkatërruan sistemin e lanserëve të rëndë raketor të llojit TOS-1A  i forcave të armatosura të...

Kërçovë, prerësit ilegal të drunjve sulmojnë nëpunësit policor

Me sezonin e vjeshtës fillon edhe problemi me prerjen e drunjve nga mali. Në Kërçovë për prerjen e drunjve më shumë frekuentohet...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -