Franca do të shpërblejë me shtetësi në procedurë të shpejtë punonjësit e huaj shëndetësor

Must Read

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me...
- Advertisement -

Franca do të shpërblejë punëtorët e huaj shëndetësorë dhe të huajt e tjerë që punojnë në vijat e frontit në luftën kundër pandemisë Kovid-19 duke u siguruar atyre shtetësinë nën një procedurë të shpejtë për ata që do të kërkojnë.

Sipas udhëzimeve të Ministrisë së Punëve të Brendshme, zyrtarët rajonalë duhet t’u japin përparësi aplikimeve për shtetësi nga të huajt që janë të përfshirë aktivisht në përpjekjet kombëtare kundër epidemisë që ka gati 31,000 vdekje në Francë.

- Advertisement -

Udhëzimet thonë se të huajt që janë të përkushtuar dhe të guximshëm në përpjekjet e tyre kundër koronavirusit mund të marrin shtetësinë për dy vjet në vend të pesë të zakonshme për shkak të shërbimeve të tyre të konsiderueshme ndaj shtetit.

Në dokumentet përmenden në mënyrë specifike punonjësit e shëndetit. Udhëzimet nuk përmendin sa njerëz mund të përfitojnë nga kjo zgjidhje./MIA 

- Advertisement -

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit të rrogave në ekonomi me...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë për hapjen e kufijve në...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me sektorin e biznesit, që privati...

Çfarë po bën Kryetari i Butelit? Shumë premtoi, e çdo punë ka ngecur!

https://youtu.be/z5KU2FQ84AE “Pyes! Pse nuk është ndërtuar objekti i ri shëndetësor dhe pse Buteli nuk ka poliklinikë? Qëllim...

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov. Siç informoi QRMK pas...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -