Është hapur hetim për zjarr të qëllimshëm në katedralen në Nant

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Prokuroria Publike në Nant hapi hetim për zjarr të qëllimshëm në katedralen “Shën Pjetri dhe Pali” në Nant, i cili është shuar pas intervenimit të shpejtë të zjarrfikësve.

Siç informon korrespondenti i MIA-s nga Parisi, për hapjen e hetimit nuk u prit shumë, vetëm tri orë pasi shpërtheu. Hetimi ka të bëjë për zjarr të qëllimshëm.

- Advertisement -

“Një ekspert i zjarrfikësve me seli në Paris do të jetë në vendin e ngjarjes gjatë ditës. Për hetimin është e obliguar policia në Nant”, deklaroi prokurori i Natit, Pjer senes.

Prokurori u tha mediave franceze se do të ketë “punë të madhe për konstatimet, nga ana e policisë teknike dhe eksperte, nën kompetencën e organeve hetuese”.

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -