Drejtoresha Koxhaxhiku deputete, shkolla renovohet, Shkolla “Imri Elezi” me sfidë të dyfisht para vitit shkollor

Must Read

Rrahën qytetarët, suspendohen policët! Kapen edhe druvjedhësit të cilët sulmuan policët

https://youtu.be/2pqlHclbyF8 Dy policë të cilët brutalisht me shqelma dhe shufër rrahën një...

Paralajmërime për stuhi, tornado, reshje të rrëmbyeshme të shiut dhe erë të fuqishme në Kroaci dhe Ballkanin Perëndimor

Sistemi evropian për paralajmërim për mot të lig ESTOFEKS dha paralajmërim të shkallës së dytë për disa...

Arbër Isaku zgjedhet zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve publikë

Prokurori Arbër Isaku do të jetë zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve publikë në dy vitet e ardhshme....
- Advertisement -

Fillimviti shkollor po e gjen me sfidë të dyfishtë shkollën fillore “Imri Elezi”. Drejtoresha, Merita Koxhaxhiku dje ka qenë në pune, por sot s’ishte aty. Ajo po koordinohej në parti për aktivitetet në Kuvend pasi është zgjedhur deputete.

Drejtorin e ardhshëm të cilin s’po e dinë se kush do të jetë, e pret shumë punë.

- Advertisement -


Për drejtorin nuk dihet asgjë”.

TV21: Por a po përgatiten për vitin shkollor, distanca që duhet për nxënësit?

- Advertisement -

“Po ka përgatitje. Ja pastruesit po e bëjnë pastrimin gjeneral. Këto kanë filluar, punojnë”.

Korridoret ishin të mbushura me pllaka, sepse po rinovohej një pjesë e shkollës.

- Advertisement -

Gati s’janë as klasat ku mësimin me prani fizike duhet ta zhvillojnë nxënësit nga klasa e parë e deri te e treta.

Klasat janë pastruar dhe po mbahen të mbyllura, por nuk ja asnjë shenjë se si duhet të mbahet distanca mes nxënësve.

Edhe tualetet nuk ishin gati.

Krejt kjo po ndodh për shkak se ende nuk dihet se kur fillon viti shkollor.

E pastrueset po shpresojnë se kanë kohë për përgatitje, pasi u kanë thënë se mësimi do të fillojë më 15 shtator.


TV21: Edhe ju nuk e dini se kur fillon viti shkollor?

“Po na thonë me të 15-tin në punë, por nuk e dimë sigurt”.

Përndryshe drejtoresha Koxhaxhiku është deputete e zonës së Çairit në Kuvend. TV21 e thirri disa herë për të folur për sfidat në shkollë dhe në Kuvend, por nuk ju përgjigj në asnjë thirrjeje dhe sms porosi.

- Advertisement -

Rrahën qytetarët, suspendohen policët! Kapen edhe druvjedhësit të cilët sulmuan policët

https://youtu.be/2pqlHclbyF8 Dy policë të cilët brutalisht me shqelma dhe shufër rrahën një qytetar nga Manastiri, do të...

Paralajmërime për stuhi, tornado, reshje të rrëmbyeshme të shiut dhe erë të fuqishme në Kroaci dhe Ballkanin Perëndimor

Sistemi evropian për paralajmërim për mot të lig ESTOFEKS dha paralajmërim të shkallës së dytë për disa pjesë të Kroacisë dhe Ballkanit...

Arbër Isaku zgjedhet zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve publikë

Prokurori Arbër Isaku do të jetë zëvendëskryetar i Këshillit të prokurorëve publikë në dy vitet e ardhshme. Vendimi për zgjedhje të zëvendëskryetarit...

Astra Zeneka ofroi vaksinë më të lirë, qeveritë evropiane do të paguajnë dëmshpërblim për pasoja të mundshme

Qeveritë evropiane  do të paguajnë dëmshpërblim për tejkalimin  e kufirit të dakorduar me kompaninë “Astra Zeneka” për pasojat e mundshme  nga vaksina...

Samiti i liderëve të BE-së më 1 dhe 2 tetor

Liderët e Bashkimit Evropian do të mblidhen në samitin në Bruksel më 1 dhe 2 tetor, është konfirmuar në kabinetin e kryetarit...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -