Do ta presë rezultatin e negociatave, ai që do ta sigurojë shumicën, mund të kërkojë takim me Pendarovskin

Must Read

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes...

Publikohet platforma për mësim online, Zaev dhe Carovska: Do ta modernizojmë sistemin arsimor

https://youtu.be/JQCcmEbVMSs Nga tetori kështu do të duket një orë mësimi online.
- Advertisement -

Për konsultimet dhe takimet e paralajmëruara me liderët politikë, Presidenti Stevo Pendarovski së pari do ta presë rezultatin e negociatave mes partive që kanë fituar deputetë në Kuvend. Cilado parti apo koalicion që do të sigurojë shumicën e nevojshme në Parlament mund të kërkojë takim me Presidentin, për ta informuar lidhur me epilogun e negociatave politike. Presidenti do ta dorëzojë mandatin në suaza të afatit kushtetues – 10 ditë nga konstituimi i Kuvendit, thonë nga Kabineti i shefit të shtetit dhe shtojnë se mandati do të jepet në pajtueshmëri me normat kushtetuese, partisë apo partive që do ta arrijnë ta sigurojnë shumicën në Kuvend.

- Advertisement -
  • Tags
  • 5

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...

Publikohet platforma për mësim online, Zaev dhe Carovska: Do ta modernizojmë sistemin arsimor

https://youtu.be/JQCcmEbVMSs Nga tetori kështu do të duket një orë mësimi online. Në konferencën e...

Për menaxhim me mbeturinat tashmë ka projekt-plane, por ai është proces kompleks dhe i shtrenjtë

Ideja është që të ulet numri i deponive dhe sasia e cila hedhet si mbeturina në to. Sa i përket mbeturinave si...

Xhaferi: Identiteti është vërtetuar me Kushtetutë, punësimet etnike janë të mira për biznesin

https://youtu.be/gTUcRgYdozA Pas reagimeve të shumta në opinionin publik për shkak të memorandumit bullgar i cili u është...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -