Array

Dega e LDK-së në Mitrovicë me kryetar të ri

Must Read

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat...
- Advertisement -

Safet Kamberi është zgjedhur kryetar i ri i degës së LDK-së në Mitrovicë për mandatin e ardhshëm 4 vjeçar.

“Bazuar në vendimet dhe rregulloret e aprovuara në Këshillin e Përgjithshëm të LDK-së, dega fillimisht me kohë ka mbajtur kuvendet nëpër secilën nëndegë duke respektuar vullnetin e anëtarësisë së LDK-së të cilët me votën e tyre kanë zgjedhur strukturat udhëheqëse të nëndegëve. I gjithë ky proces është finalizuar me mbajtjen e kuvendit të degës ku pas një votimi shumë demokratikë, me votë të fshehtë, është zgjedhur Kryetari i ri, Safet Kamberi” thuhet në komunikatën për media.

- Advertisement -

Kuvendi pas zgjedhjes se Kryetarit, në një proces të fshehtë votimi ka zgjedhur edhe kryesinë e degës. Gjithashtu janë zgjedhur edhe delegatët që do ta përfaqësojnë degën e Mitrovicës në Kuvendin Qendror të LDK-së, bën të ditur kjo degë./21MEDIA

- Advertisement -

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...

Gjuha Shqipe hiqet nga memorandumet e MASH! Carovska thotë se s’ka ndryshime, por kumtesat dërgohen vetëm maqedonisht

https://youtu.be/ItFN5QptB50 Milla Carovska u emërua Ministre e Arsimit dhe Shkencës.Me të ardhur në krye të këtij digasteri,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -