DAP: Janë aprovuar kërkesa për ndihmë financiare ndaj 7710 kompanive, në vlerë prej 659.3 milion denarë

Must Read

Ahmeti për kryeministrin shqiptar: Çdo gjë është e mundur

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti edhe sot në facebook ka shkruar se ka ardhur koha për kryeministër...

Filipçe apelon qytetarët të japin informata të sakta në anketat epidemiologjike

Ministri Filipçe rrjetit social përmes facebook apeloi deri te qytetarët që të japin informata të sakta në...

Kurti: Qeveria edhe e paligjshme në Kosovë, edhe në shërbim të Serbisë

Qeveria e Kosovës sot ka shfuqizuar vendimet përmes së cilave është vendosur masa e reciprocitetit me Serbinë....
- Advertisement -

Drejtoria e të Ardhurave Publike (DAP) informon se janë përpunuar dhe aprovuar kërkesat për ndihmë financiare ndaj 7,710 kompanive në vlerë prej 659,324,245 denarë.

“Përfshirë raportin e sotëm, Drejtoria e të Ardhurave Publike ka aprovuar dhe përpunuar gjithsej 17.813 kërkesa për mbështetje financiare të ndërmarrjeve për pagesë të rrogave për muajin prill 2020 për 110,325 punonjës, ndërsa shuma totale e ndihmës financiare është 1,545,193,018 denarë”, theksohet në kumtesën e DAP-it.

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, siç shtojnë, javën e kaluar ua ka paguar mjetet financiare 10.103 ndërmarrjeve, ndërsa DAP vazhdon me përpunimin e kërkesave të tjera të ndërmarrjeve tek të cilat kishte mangësi teknike në përllogaritjen.

  • Tags
  • 2
- Advertisement -

Latest News

Filipçe apelon qytetarët të japin informata të sakta në anketat epidemiologjike

Ministri Filipçe rrjetit social përmes facebook apeloi deri te qytetarët që të japin informata të sakta në anketat epidemiologjike.

Kurti: Qeveria edhe e paligjshme në Kosovë, edhe në shërbim të Serbisë

Qeveria e Kosovës sot ka shfuqizuar vendimet përmes së cilave është vendosur masa e reciprocitetit me Serbinë. Lidhur me këtë ka reaguar...

Osmani kundërshton vendimin e Qeverisë Hoti

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, pas heqjes së reciprocitetit ndaj Serbisë ka reaguar duke thënë se ta quash reciprocitetin ‘pengesë’...

Qeveria Hoti heq reciprocitetin me Serbinë

Qeveria Hoti sot në mbledhjen e saj ka shfuqizuar vendimet përmes së cilave është vendosur masa e reciprocitetit me Serbinë. Ekzekutivi ka...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -