Çmimi i benzinës dhe naftës mbetet i njëjtë

TË FUNDIT

Çmimi i naftës dhe i benzinës do të mbetet i njëjtë, ndërkaq bie çmimi i mazutit për 1 denarë, përcjell TV21. Çmimi i benzinës do të mbetete i njëjtë. Kjo sot u vendos në mbledhjen e Komisionit Rregullator për Energjetikë.

Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 95 – 110,00 (denarë/litër)
Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 98 – 112,00 (denarë/litër)
Naftë motori – ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 110 (denarë/litër)
Vaj për djegie – ЕKSTRA I LEHTË 1 (ЕL-1) – 107,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU – 56,317 (denarë/kilogram)