Çfarë ndodhë me trupin tuaj nëse flini me një jastëk midis gjunjëve

TË FUNDIT

Gjumi për disa persona është një nga momentet më të mira në fund të ditës. Megjithatë, ka zakone të këqija që mund të ndikojnë në pushimin dhe qëndrimin tuaj kur jeni të përkulur.

Bright Side ka bërë një këshillë për të përmirësuar cilësinë e jetës tuaj. Më poshtë i gjeni disa arsye pse duhet të shtoni një jastëk midis gjunjëve në rutinën tuaj të gjumit.

Ndihmon për të përmirësuar qëndrimin tuaj.

Parandalon dhimbjet e nervit shiatik dhe të shpinës.