Besimi: Do të përkushtohem për paga solide, rritje të qëndrueshme ekonomike dhe të ardhme evropiane

TË FUNDIT

Ministri i ri i Financave, Fatmir Besimi, sot ka mbajtur konferencë për media në të cilën premtoi se do të përkushtohet për paga solide, rritje të qëndrueshme ekonomike dhe të ardhme evropiane.

Besimi theksoi se pandemia e koronavirusit ka dhe do të ketë pasoja, por se ekziston një zgjidhje.

“Qytetarët dhe të gjitha kompanitë duhet ta kuptojnë këtë situatë si të rëndë. Nuk ka fjalë që pandemia do të ketë pasoja, por ka një zgjidhje. “Paketa e katërt e masave që do të ndihmojnë qytetarët dhe kompanitë do të paraqitet së shpejti,” tha Besimi.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=326930948741125&ref=external