Bekteshi thotë se shporta e konsumatorit llogaritet gabimisht: Nuk kalon mbi 43.000 denarë

TË FUNDIT

Ministri i Ekonomisl, Kreshnik Bekteshi sot tha se shporta e konsumatorit në Maqedoninë e Veriut po llogaritet gabimisht, përcjell TV21. Sipas Bekteshit, llogaritjet sindikale janë gabim dhe se shporta nuk kalon mbi 43-denarë. TV21.

“Shporta sindikale e konsumatorit në vendin tonë nuk është 50.000 denarë, por nuk kalon 43.000 denarë, sipas metodologjisë së q kemi pasur edhe më parë. Do të thotë dy herë kalkulohet inflacioni nga gushti e tutje”, tha mes tjerash Bekteshi duke shtuar se si Qeveri janë të përkushtuar që vazhdimisht të rrisin pagat./tv21.tv