Bekteshi: Problemi me ngrohjen qendrore, i zgjidhur!

TË FUNDIT

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në paraqitjen para mediave pas seancës së sotme qeveritare, ka njoftuar se është zgjidhur problemi me ngrohjen qendrore në qytetin e Shkupit dhe komunat në kuadër të saj, transmeton TV21.

“Problemi me furnizimin e ngrohjes qendrore në qytetin e Shkupit dhe komunat, është zgjidhur. Amvisëritë do të kenë furnizim të pandërprerë me ngrohjen qendrore”, tha Bekteshi.

MARKETING I PAGUAR POLITIK