Qeveria me vendim të ri, Bytyqi premton: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot ka mbajtur seancë. Siç mund të kuptohet nga paraqitja para mediave e përgjegjësve për resorët ekonomikë, në këtë seancë ka filluar procedura për sigurim të ngrohjes qendrore për qytetarët e Shkupit dhe komunave në kuadër të saj. Në vazhdën e kësaj, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi ka premtuar … Continue reading Qeveria me vendim të ri, Bytyqi premton: Qytetarët do të kenë radiatorë të ngrohtë