Ballistët gjejnë mënyrë për ta parë ndeshjen, të organizuar do të mblidhen të Gjimnazi i Tetovës

TË FUNDIT

Atmosfera do të ishte ndryshe po të mos ishim në kohë  pandemie, por  mungesa e  publikut në ndeshjet e futbollit ka bërë që edhe ndeshja mes Shkëndijës dhe Totenheamit të shihet në mënyra tjera. Tifo grupi Ballistët  në ora 19 do të grumbullohen në sheshin “Ilira” dhe më pas do të nisen për në gjimnazin e Tetovës ku edhe do ta ndjekin ndeshjen. Arbin Hajrullahi kryetari i tifo grupit Ballistët  thotë  se ekipi i zemrës duhet të përkrahet në cfarë do lloj mënyre.

 “Ne si tifo grup Ballistët kemi organizuar një marsh nga sheshi Iliria deri tek gjimnazi Tetovës dhe aty do shikohet në projektor ndeshja, besojmë se do kemi përkrahjen  gjithë qytetit pa marr parasysh rezultatit. Klubit i duhet përkrahje pa marr parasysh rezultatit  dhe është një ndeshje historike që duhet ta shijojnë edhe lojtarët  por edhe  ne si tetovar”, theksoi Arbin Hajrullai – kryetar i Ballistëve.

Qytetarët që anketuam  thonë se ndeshjen do e shohin bashkë me “ballistët”,  por edhe në shtëpi.

“Në televizion, ku do e shohim?!”

“Do kishim dashur shumë  të shkojmë në stadium por nuk lënë të shkojmë”.

“Në gjimnazin Kiril Pejçinoviç dhe na mungon shumë stadiumi”.

Ndeshje mes Shkëndijës dhe Totenhemit do të zhvillohet sonte në ora 20-të.

error: Content is protected !!