Asgjë nga aeroporti në Shtip, paratë do të alokohen për çerdhe e shkolla

Must Read

Është zbuluar një bombë e pashpërthyer nga Lufta e Dytë Botërore në rrethinën e Kërçovës

Pardje në orën 18 u denoncua se një bombë e pashpërthyer nga Lufta e Dytë Botërore u...

Padi penale për personat që kanë bërë dasëm në Haraçinë

Nga Ministria e Punëve të Brendshme kumtuan se kanë ngritur padi penale për personat të cilët  kanë...

Ndalohet dasma me rreth 200 persona në Haraçinë

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Inspektorati i Tregut natën e kaluar zbuluan rreth 200 persona që...

Asgjë nga aeroporti në Shtip, paratë do të alokohen për çerdhe e shkolla deklaruan nga TAV dhe Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në press konferencën e përbashkët. Përndryshe aeropoti që u planifikua të ndërtohet në Shtip kapte shumën prej 60 milion euro.

  • Tags
  • 5

Është zbuluar një bombë e pashpërthyer nga Lufta e Dytë Botërore në rrethinën e Kërçovës

Pardje në orën 18 u denoncua se një bombë e pashpërthyer nga Lufta e Dytë Botërore u gjet në fshatin Dlapkin Dol,...

Padi penale për personat që kanë bërë dasëm në Haraçinë

Nga Ministria e Punëve të Brendshme kumtuan se kanë ngritur padi penale për personat të cilët  kanë bërë dasëm në Haraçinë.

Ndalohet dasma me rreth 200 persona në Haraçinë

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Inspektorati i Tregut natën e kaluar zbuluan rreth 200 persona që morën pjesë në një dasmë...

Presidenti kinez Xi: Luftë e njerezimit per paqen,zhvillimin dhe progresin

Kina zhvilloi të premten një miting me rastin e 70-vjetorit të hyrjes së Ushtrisë së Vullnetarëve të Popullit Kinez në Republikën Demokratike...

Georgievski: “Shteti i thellë” në Maqedoni i prish marrëdhëniet normale mes dy vendeve, duam afrim me Bullgarinë

“Shteti i thellë” në Maqedoni prish marrëdhëniet normale midis dy vendeve, ndërton urrejtje dhe armiqësi ndaj Bullgarisë, përfshin profesorë, gazetarë, punonjës të...

More Articles Like This