Arsyet pse duhet ta përdorni letrën e aluminit për fytyrën

TË FUNDIT

Ne e përdorim letrën e aluminit vetëm për të mbledhur ushqimin. Por ja që mund ta përdorni edhe për shumë gjëra të tjera. Ato janë të gjithanshme. Mund ta përdorni kur lyen flokët, pastroni skarën ku po piqni mishin. Madje edhe të hekurosni me të. Por a e dini se letra e aluminit mund të jetë zgjidhja për shumë sëmundje fizike?

Letra e aluminit mund të përdoret edhe për fytyrën.

Letra e aluminit mund të jetë një mrekulli për të zhdukur lodhjen. Ato janë përdorur për këtë qëllim për vite me radhë dhe janë jashtëzakonisht e efektshme. Për më tepër, duhet pak përpjekje dhe nuk shpenzoni shumë para. E gjithë çfarë ju duhet është një letër alumini dhe një frigorifer.

Prini në shirita disa letra alumini. Sigurohuni që të jenë në të njëjtën gjatësi me fytyrën tuaj. Vendosni shiritat e letrës së aluminit në frigorifer përpara se të shkoni në shtrat. Në mëngjes kur zgjoheni ndiheni të lodhur dhe me rrathë të mëdhenj poshtë syve? Epo ja zgjidhja. Nxirrni letrat nga frigoriferi dhe vendosini në fytyrë. Do të ndiheni më pak të lodhur. Efekti ftohës do të largojë ënjtjen e fytyrës dhe do të dukeni më pak të përgjumur.

MARKETING I PAGUAR POLITIK