Arrestohet një burrë i cili ka lidhje me sulmuesin në Nicë

TË FUNDIT

Ahmeti: E pergëzoj Bujar Osmanin për punën dhe maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani angazhimin më të madh e ka kontestin me Bullgarinë, tha...

Kontesti me Bullgarinë, përgjegjësi ka edhe Ministri i Jashtëm Osmani por edhe kabineti Zaev, thotë Ahmeti

Për kontestin me Bullgarinë përgjegjësi ka edhe Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani por edhe kabineti...

Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, thotë kreu integrist Ali Ahmeti

"Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë", tha në Click Plus...

Një burrë i moshës 47-vjeçare është arrestuar sot për shkak të dyshimit se ka qenë i lidhur me sulmuesin i cili dje i vrau tre persona ndërsa i plagosi disa, në Nicë, publikoi televizioni francez BFM, duke iu referuar burimeve të policisë.

Burri dyshohet se ka qenë në kontakt me sulmuesin një ditë para sulmit.

Sulmuesi me origjinë nga Tunizia, për të cilin është përcaktuar se ka ardhur në Francë para disa ditësh, dje kreu vrasje mbi tre persona duke thirrur “Allahu akbar”. 

TË NGJAJSHME