Arrestohet 17-vjeçari, diler i drogës

TË FUNDIT


Më 10.06.2021 në ora 21.40 në rrugën “Kiro Ristevski”, policët e SPB Tetovë kanë arrestuar një 17-vjeçar nga fshati Trebosh, pasi gjatë kontrollit policor, tek ai është gjetur marihuanë.

Ai është arrestuar dhe mbajtur në stacionin policor në Tetovë, transmeton TV21.

TË NGJAJSHME