Aleanca për Shqiptarët mban Kuvendin Qendror në Gostivar

Must Read

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur,...
- Advertisement -

Udhëheqësia dhe anëtarët e organeve partiake të Aleancës për Shqiptarët e kanë filluar kuvendin e gjashtë qendror. Ngjarja mbahet në sallën e sportit “Mlladost” sipas protokolleve për mbrojtje nga përhapja e Covid-19.

Në mbledhjen e kuvendit do të punohet sipas rendit të ditës me gjashtë pika dhe tema me rëndësi për partinë. Sot duhet të zgjidhen anëtarë të rinj të Kuvendit qendror dhe të shqyrtohet raporti i Shtabit qendror zgjedhor për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të mbajtura më 15 korrik.

- Advertisement -

Burime partiake kanë brifuar se në këtë mbledhje do të diskutohet edhe për gjendjen aktuale politike të vendit.

Poashtu, pritet që Kryesia qendrore të ketë anëtarë të rinj. Mbledhja e Kuvendit të ASH-së pritet të përfundojë në orët e pasditës.

- Advertisement -

Dauti: Shporta konsumatore është rreth 32 mijë denarë, kurse rroga mesatare 27 mijë!

“Në qoftë se ne tani themi që kemi pasur rritje të pagës mesatare ne duhet ta pranojmë që kemi pasur rritje të...

Bekteshi: Janë ndarë 1 miliard euro ndihmë për qytetarët

“Raportet financiare të cilat përgatiten nga institucione me renome ndërkombëtare tregojnë se Maqedonia e Veriut në fund të vitit do të tejkalojë...

Çdo i sapolindur në Maqedoni, lind me 3 mijë euro borxh publik që ka shteti – thotë Ilire Dauti në Click Plus

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se çdo i sapolindur, lind me 3 mijë euro...

Bekteshi në Click Plus tregon se sa persona kanë mbetur pa punë për shkak të pandemisë!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi bën të ditur se nga periudha 15 mars deri në përfundim të gushtit janë larguar nga 12.500...

Ilire Dauti nga ASH: Kjo Qeveri në kushte normale e kishte të vështirë të përballet me probleme ekonomike

Ilire Dauti nga Aleanca për Shqiptarët, në emisionin Click Plus në TV21, tha Qeveria e re por e vjetër në përmbajtje në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -