Afati për parashtrim të paraqitjes TVSH-04 vazhdohet deri më 30 prill

Must Read

Zaev: Mu për shkak të mbrojtjes së shëndetit të qytetarëve “zgjedhjet janë zgjidhje”

Pesë korriku është dita e zgjedhjeve, deklaroi sot lideri i LSDM-sl Zoran Zaev, sipas të cilit, deri...

Ndihmë nga Qeveria për transmetuesit për përballje me pasojat nga kriza e shkaktuar nga Kovid-19

Qeveria siguroi ndihmë për transmetuesit meqëllim të përballjes me krizën e shkaktuar nga Kovid-19. Do të paguhen...

Faza e pestë e zbutjes së masave në Greqi – hapja e sezonit turistik, shkollave, kinemave

Më pak se një muaj pas përfundimit të karantinës, faza e pestë e zbutjes së masave kufizuese...

Drejtoria për të ardhura publike sot kumtoi se afati për parashtrim të paraqitjes TVSH-04 është vazhduar për pesë ditë, përkatësisht afati i fundit është deri më 30 prill.

“Në pajtim me rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut për ndërmarrje të masave dhe aktiviteteve për preventivë nga përhapja e sëmundjes COVID-19 (koronavirusi), Drejtoria për të ardhura publike në koordinim me Ministrinë e Financave përgatiti dhe i parashtroi Qeverisë së RMV-së Propozim dekrete me të cilat parashihet vazhdimi i afateve për parashtrim të formularëve dhe pagesë të obligimeve tatimore. Në pajtim me këtë, afati i fundit për parashtrim të paraqitjes-TVSH për periudhën tatimore 01.010.2020-31.032020 dhe periudhën tatimore 01.03.2020-31.03.2020 nga 25.04.2020  vazhdohet për pesë ditë, përkatësisht afati i fundit për parashtrim të paraqitjeve TVSH-04 do të konsiderohet data 30.04.2020”, thonë nga DAP-i.

- Advertisement -

Latest News

Ndihmë nga Qeveria për transmetuesit për përballje me pasojat nga kriza e shkaktuar nga Kovid-19

Qeveria siguroi ndihmë për transmetuesit meqëllim të përballjes me krizën e shkaktuar nga Kovid-19. Do të paguhen borxhet e tyre të shkaktuara...

Faza e pestë e zbutjes së masave në Greqi – hapja e sezonit turistik, shkollave, kinemave

Më pak se një muaj pas përfundimit të karantinës, faza e pestë e zbutjes së masave kufizuese dhe kthimit gradual të “normalitetit...

Në rajonin e Tetovës 86 gjoba nga 20 euro për mosbartje të maskës

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikës së Sektorit të Punëve të Brendshme Tetovë, 86 persona në rajonin e Tetovës kanë marrë...

Në aksidentin në Nepal, 12 të vdekur dhe 21 të lënduar

Një furgon i mbushur me njerëz u përplas në kamion të parkuar në autostradë në jug të Nepalit, me çka vdiqën 12...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -