975 qytetarë janë gjobitur për mosmbajtje të maskës

TË FUNDIT

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Maqedonisë së Veriut 593 personave u janë dhënë vendime për vetëizolim, a 308 kanë nënshkruar deklarata për vetëizolim.

Ashtu siç kumtoi MPB, nga ana e zyrtarëve pollicorë janë kryer kontrolle te personat në izolim dhe vetëizolim, gjatë së cilës është konstatuar se gjashtë persona nuk e kanë respektuar masën e izolimit dhe vetëizolimit.

Gjithashtu, në 24 orët e fundit janë gjobitur 975 qytetarë për mosmbajtje të maskës.

MARKETING I PAGUAR POLITIK