8 milionë euro nga NLB Banka dhe BERZH, kredi të reja për qytetarët dhe kompanitë

Must Read

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me...
- Advertisement -

8 milionë euro përmes dy linjave kreditore që i siguroi NLB Banka dhe Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të vendosen në dispozicion për nxitje të investimeve të familjeve për efikasitet energjetik dhe për përmirësim të konkurrencës së ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme vendase.

 “Me nënshkrimin e kësaj marrëveshjeje me BERZH, treguam se edhe në gjendje krize me Kovid-19, mbesim të përcaktuar për mbështetje të projekteve zhvillimore dhe vazhdojmë t’i përkrahim klientët tanë në nismat e tyre zhvillimore. Linjat e reja kreditore kanë rëndësi të veçantë për klientët tanë, sepse do të sigurojnë qasje më të lehte deri te mjetet për financim të projekteve për burime ripërtëritëse të energjisë, kursim energjetik dhe mbrojtje të mjedisit jetësor”, tha Antonio Argir – Kryetar i Bordit drejtues të NLB Bankës. 

- Advertisement -

 “Të dyja projektet do të kontribuojnë për rikuperim të ekonomisë së Maqedonisë nga korona kriza, sepse secili prej tyre është orientuar drejt segmenteve të veçanta të mbështetura nga partnerët tanë nga BE-ja, të cilët sigurojnë mjete për grante dhe ndihmë teknike. Linja për konkurrencë është
e mirënjohur në treg. Bëhet fjalë për një produkt të dedikuar për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme të cilat investojnë në pajisje të reja, hapësira të reja, softuer të ri dhe në gjithçka që mund të ndihmojë për t’i arritur standardet e BE-së”, u shpreh Andi Aranitasi – Përfaqësues i BERZH-it në RMV.

- Advertisement -

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit të rrogave në ekonomi me...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë për hapjen e kufijve në...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me sektorin e biznesit, që privati...

Çfarë po bën Kryetari i Butelit? Shumë premtoi, e çdo punë ka ngecur!

https://youtu.be/z5KU2FQ84AE “Pyes! Pse nuk është ndërtuar objekti i ri shëndetësor dhe pse Buteli nuk ka poliklinikë? Qëllim...

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov. Siç informoi QRMK pas...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -