Array

30 piktura me ngjarjet e luftës në Kosovë, në Galerinë e Fierit

Must Read

Diskutohet hapja e kufijve pa test PCR, Hasani: Po e bëjmë të pamundurën për lirimin e kufijve

Shumë shpejt pritet që të hiqen masat anti-covid nga kufijtë me shtetet e rajonit, por në fillim...

Akar: Armenia të përfundojë pushtimin e Azerbajxhanit

 Ministri turk i Mbrojtjes, Hulusi Akar i ka bërë thirrje Armenisë që t’i japë fund “pushtimit” në...

Tetë bankat e interesuara për bashkëpunim me Postën duhet të paraqesin oferta deri në fund të muajit

Deri në fund të muajit, bankat që kanë shprehur interes për të bërë operacione pagese në njësitë...
- Advertisement -

Në kuadër të prezantimeve të artistëve nga Kosova, Galeria e Arteve Fier, ka hapur dyertë për ti sjellë publikut krijimet e artistëve.Me 30 vepra arti  Agron Kastrati dhe Avni Rexhepaj, dy piktorët nga Malisheva e Kosovës, kanë hapur një ekspozitë të përbashkët në qytetin e Fierit.

Pandi Lena, Drejtor në Galerinë e Arteve në Fier,tha se në vazhdën e aktiviteteve që kjo galeri organizon,nuk mungojnë artistë kosovarë,ku njëherit vlerësoi lart ekspozitën e dy artistëve nga Malisheva.

- Advertisement -

Përfaqësuesit e galerisë së Fierit kanë vlerësuar lartë profesionalizmin e dy artistëve kosovarë,ata thanë se veprat e tyre janë të dallueshme dhe se stili i punimeve është mjaft ekpresiv,me shumë kolorit dhe se  bashkëpunimi në fushën e kulturës dhe artit është mjaft i rëndësishëm në mes artistëve kosovarë dhe atyre të Shqipërisë

Artistë , pushtetarë lokalë, nxënës të shkollës së artit në këtë qytet, ndoqën  hapjen e kësaj ekspozite, e cila do të qëndrojë e hapur disa ditë.

- Advertisement -

Diskutohet hapja e kufijve pa test PCR, Hasani: Po e bëjmë të pamundurën për lirimin e kufijve

Shumë shpejt pritet që të hiqen masat anti-covid nga kufijtë me shtetet e rajonit, por në fillim si duket Maqedonia e Veriut...

Akar: Armenia të përfundojë pushtimin e Azerbajxhanit

 Ministri turk i Mbrojtjes, Hulusi Akar i ka bërë thirrje Armenisë që t’i japë fund “pushtimit” në pjesën e territorit të Azerbajxhanit...

Tetë bankat e interesuara për bashkëpunim me Postën duhet të paraqesin oferta deri në fund të muajit

Deri në fund të muajit, bankat që kanë shprehur interes për të bërë operacione pagese në njësitë e Postës duhet t’i përgjigjen...

Hapësira parkimi të sigurta për mbrojtjen e fëmijëve dhe grave shtatzëna, së pari në Shkup pastaj nëpër gjithë vendin

Me hapësirat e reja të sigurta të parkimit, grupet më të rrezikuara të qytetarëve si fëmijët dhe gratë shtatzëna do të mbrohen...

Shaqiri: Vazhdojmë me digjitalizimin dhe reformat kyçe të administratës publike

Do të vazhdoj me procesin e digjitalizimit dhe zbatimit të reformave kryesore të administratës publike në mënyrë që ta përgatisim për hyrjen...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -