2 vikima, 145 raste të reja me Covid-19 dhe 216 të shëruar

Must Read

Prokuroret e Speciales kanë marrë bonuse 4.6 milion euro! Revizoni sheh parregullsi në dhënien e bonuseve

https://youtu.be/SsPbzPxhIUc Nga fondi i PPS e cila tashmë nuk është në funksion, ...

Italia do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të Covid-19

Italia me siguri do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme  që të ndihmojë kriza me koronavirusin të mbahet...

Për konviktet e studentëve dhe nxënësve në Shkup, “Alkaloid-i” me donacion prej 16.000 litrave mjete antiseptike

“Alkaloid ASH Shkup”, dhuroi produkte nga gama e tij e mjeteve antiseptike dhe dezinfektuese për konviktet e...
- Advertisement -

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1772 testime të realizuara 145 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Shkup-32, Kumanovë-15, Dibër-5, Shtip-8, Prilep-8, Tetovë-9, Strugë-4, Veles-2, Manastir-4, Ohër-4, Kavadarc-2, Gostivar-12, Gjevgjeli-1, Strumicë-5, Kriva Pallankë-2, Koçan-3, Probishtip-2, Pehçevë-5, Berovë-1, Vinicë-2, Dellçevë-8, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-6 dhe Negotinë-1.

- Advertisement -

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 216 pacientë të shëruar nga virusi korona.

Shkup-55, Kumanovë-31, Dibër-4, Shtip-10, Prilep-4, Tetovë-14, Strugë-10, Veles-2, Manastir-5, Kavadarc-6, Gostivar-39, Gjevgjeli-1, Strumicë-1, Kriva Pallank-1, Koçan-4, Probishtip-1, Demir Hisar-4, Makedonski Brod-2, Berovë-2, Vinicë-3, Dellçevë-3, Sveti Nikollë-4 dhe Kërçovë-10.

- Advertisement -

Ndërkaq betejën me korona virusin e kanë humbur dy pacientë. Një nga Dibra dhe një nga Struga.

- Advertisement -

Prokuroret e Speciales kanë marrë bonuse 4.6 milion euro! Revizoni sheh parregullsi në dhënien e bonuseve

https://youtu.be/SsPbzPxhIUc Nga fondi i PPS e cila tashmë nuk është në funksion,  4.6 milion euro bonus në...

Italia do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të Covid-19

Italia me siguri do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme  që të ndihmojë kriza me koronavirusin të mbahet nën kontroll, sepse Qeveria bën...

Për konviktet e studentëve dhe nxënësve në Shkup, “Alkaloid-i” me donacion prej 16.000 litrave mjete antiseptike

“Alkaloid ASH Shkup”, dhuroi produkte nga gama e tij e mjeteve antiseptike dhe dezinfektuese për konviktet e studentëve dhe nxënësve, të cilat...

Miratohet protokolli për këndet e lojërave për fëmijë

Qeveria sot e miratoi protokollin për punë në kënde për lojëra në kushte të epidemisë dhe rekomandoi respektim të ashpër të masave...

Është ulur burokracia për ndërmarrjet, shteti kuoton mirë në indeksin e burokracisë

Financat nuk janë problemi kryesor në kushte të KOVID-it. Tani është momenti kur kompanive u nevojitet ulje e problemeve me procedurat burokratike,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -