Array

​Shqipëria i dhuron Ulqinit 3 mijë libra

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Biblioteka Kombëtare e Ulqinit do të pasurohet me 3 mijë libra të rinj në gjuhën shqipe. Angazhimi është marrë nga zonja e parë, Odeta Nishani me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Librit.

Shqipëria i dhuron Ulqinit 3 mijë libra shqip

- Advertisement -

Biblioteka Kombëtare e Ulqinit do të pasurohet me 3 mijë libra të rinj në gjuhën shqipe. Angazhimi është marrë nga zonja e parë, Odeta Nishani me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Librit.

Zonja Nishani e ka ndërmarrë një nismë për pasurimin e fondit me libra shqip të Bibliotekës Popullore të Ulqinit, pasi kjo bibliotekë ishte e varfër në këtë aspekt.

- Advertisement -

Në fjalën e saj me rastin e dorëzimit të librave, zonja Nishani theksoi se libri është një pasuri kombëtare që në këtë rast na lidh edhe më shumë ne shqiptarët kudo që jemi.

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -