Array

​Nesër publikohen emrat e ushtarëve të “Shigjetës”

Must Read

Për konviktet e studentëve dhe nxënësve në Shkup, “Alkaloid-i” me donacion prej 16.000 litrave mjete antiseptike

“Alkaloid ASH Shkup”, dhuroi produkte nga gama e tij e mjeteve antiseptike dhe dezinfektuese për konviktet e...

Miratohet protokolli për këndet e lojërave për fëmijë

Qeveria sot e miratoi protokollin për punë në kënde për lojëra në kushte të epidemisë dhe rekomandoi...

Është ulur burokracia për ndërmarrjet, shteti kuoton mirë në indeksin e burokracisë

Financat nuk janë problemi kryesor në kushte të KOVID-it. Tani është momenti kur kompanive u nevojitet ulje...
- Advertisement -

Nesër do të fillojë publikimi i listave të pjesëmarrësve në luftën e UÇK-së të Shtabit të Përgjithshëm.
Sipas kryetarit të veteranëve të UÇK-së pranë zyrës së Kryeministrit publikimi do të fillojë me Operacionin “Shigjeta” e ditëve në vazhdim me njësitë tjera të ShP të UÇK-së.
Fazliu këtë e ka bërë të ditur nëpërmes një njoftimi në rrjetin social Facebook:

“Ju njoftoj të gjithë të cilët jeni të interesuar se nesër do të fillojnë të publikohen listat e SHP të UÇK-së dhe njësive vartëse ku do të fillohet me Operacionin “Shigjeta” dhe po ashtu disa njësi vartëse të SHP dhe kështu gjatë kësaj jave do të jenë të publikuara të gjitha listat paraprake të të gjithë aplikantëve.
Duke shpresuar në mbështetjen dhe ndihmën e të gjithëve shpresojmë qe ky proces të përfundojë shpejt dhe mbas përfundimit të ankesave dhe miratimit të listave përfundimtare të gjithë të fillojnë me realizimin e të drejtave dhe beneficioneve të cilat iu takojnë me ligjet në fuqi e të cilat ligje e njohin dhe e ligjërojnë atë e cila është më e rëndësishmja LUFTËN ÇLIRIMTARE dhe përcaktojnë statusin meritor të UÇK-së”.

- Advertisement -

Për konviktet e studentëve dhe nxënësve në Shkup, “Alkaloid-i” me donacion prej 16.000 litrave mjete antiseptike

“Alkaloid ASH Shkup”, dhuroi produkte nga gama e tij e mjeteve antiseptike dhe dezinfektuese për konviktet e studentëve dhe nxënësve, të cilat...

Miratohet protokolli për këndet e lojërave për fëmijë

Qeveria sot e miratoi protokollin për punë në kënde për lojëra në kushte të epidemisë dhe rekomandoi respektim të ashpër të masave...

Është ulur burokracia për ndërmarrjet, shteti kuoton mirë në indeksin e burokracisë

Financat nuk janë problemi kryesor në kushte të KOVID-it. Tani është momenti kur kompanive u nevojitet ulje e problemeve me procedurat burokratike,...

Bekteshi-Galloway: Marrëdhëniet e mira bilaterale janë baza për thellimin e bashkëpunimit

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot realizoi takim përmes video telefonatës me ambasadoren e Britanisë së Madhe SH.T. Rachel Galloway.

Ambasadorja e Japonisë Keiko Haneda largohet, përshëndetet me Xhaferin

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, në takimin e sotëm lamtumirës me ambasadoren e Mbretërisë së Japonisë...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -