​E pësoi një tjetër politikan francez, qytetari i hodhi miell në fytyrë (VIDEO)

TË FUNDIT

Politikani francez, kandidat në zgjedhjet presidenciale, Jean-Luc Melenchon përjetoi një moment të sikletshëm, kur gjatë protestave të organizuara në Paris, një qytetar e mbuloi me miell.

Ai po fliste para gazetarëve lidhur me marshin për liri që u mbajt nëpër qytetet franceze, kur një burrë iu afrua dhe i hodhi miell në fytyrë.

Deri më tani lidhur me këtë incident nuk u arrestua askush, e Melenchon theksoi se një gjë e tillë “duhet të ndalet”, duke aluduar sulmet çdo herë e më të shpeshta mbi politikanët.

Javën e kaluar presidentin francez, Emmanuel Macron, një djalë i ri e goditi me shuplakë.

Sulmuesi, i cili u arrestua menjëherë, u dënua me katër muaj burgim, ndërsa presidenti francez e cilësoi rastin si “rast të izoluar”.

TË NGJAJSHME