Zaev: Po bëjmë përpjekje që Gruevski të kthehet në vend dhe të vuaj dënimin

TË FUNDIT

Kryeministri Zaev në një intervistë për “Dojçe Vele”, ka folur edhe për ish-kryeministrin Nikolla Gruevski i cili po ndodhet në arrati në Budapest të Hungarisë.

Zaev tha se po i shqyrtojnë të gjitha mundësit ligjore që Gruevski të kthehet në vend dhe të vuaj dënimin e tij.

“Maqedonia e Veriut vazhdon të kërkojë të gjitha mënyrat ligjore që ish-kryeministri të kthehet, me qëllim vuajtjen e dënimit të caktuar nga Gjykata”, u shpreh kryeministri Zaev.

Intervista e plotë

error: Content is protected !!