VK “Evzoni” për hyrje në Greqi do të mbyllet për udhëtarët dhe automjetet nga tetë orë në ditë deri më 15 gusht

Must Read

Dhanë shporetin, morën kondicionerë, 4060 aplikime për subvencion për inverterë

https://youtu.be/pJg-4TXQHvU Dhjetëra shporetë u mblodhën në oborrin e shkollës së mesme të...

Qeveria kërkon heqjen e Portës “Maqedonia”, njëjtë pritet të hiqet edhe monumenti për Nënë Terezën dhe anijet në Vardar

https://youtu.be/HI8JrHp5iUU “Kjo është Porta “Maqedonia” në qendër të Shkupit. U ndërtua në...

Ushqehet nga bagëtitë që ka, i vetëm e me kushte të rënda, pa rrymë e pa ujë

https://youtu.be/kHrOl_DFdGw Ky është Grujiq Borçe.Jeton në lagjen Përzhinë të Shkupit. I ka...
- Advertisement -

Për hyrje në Greqi në VK “Evzoni” prej sot deri më 15 gusht në periudhën nga ora 22:00 në mbrëmje deri në 06:00 të mëngjesit, nuk do të lëshohen udhëtarët dhe automjetet transportuese, ndërsa për dalje  komunikacioni do të zhvillohet në mënyrë normale dhe do të lëshohen të gjithë udhëtarët.

Siç kumtoi pasdite  Ministria e Punëve të Brendshme për ndryshimin e orarit të punës shërbimi kufitar grek në VK “Evzoni” e ka informuar  shërbimin tonë kufitar në VK “Bogorodicë”.

- Advertisement -

“Ministria e Punëve të Brendshme i njofton  qytetarët se deri te shërbimi kufitar i vendkalimit kufitar “Bogorodicë” nga ana e shërbimit kufitar grek  në vendkalimin kufitar “Evzoni” jemi të informuar se për hyrje në Republikën e Greqisë duke filluar prej sot 07.08 (e premte) në periudhën prej orës 22:00 deri në 06:00 (sipas kohës sonë) aspak nuk do të lëshohen udhëtarët, automjetet transportuese dhe automjetet motorike, ndërsa për dalje nga Republika e Greqisë, komunikacioni do të zhvillohet normalisht dhe do të lëshohen të gjithë udhëtarët, automjetet motorike dhe automjetet transportuese. Masa do të vlejë  deri në terminin e lartpërmendur më 15.08.2020 (e shtunë), kumtoi MPB.

- Advertisement -

Dhanë shporetin, morën kondicionerë, 4060 aplikime për subvencion për inverterë

https://youtu.be/pJg-4TXQHvU Dhjetëra shporetë u mblodhën në oborrin e shkollës së mesme të Sarajit. Qytetarët...

Qeveria kërkon heqjen e Portës “Maqedonia”, njëjtë pritet të hiqet edhe monumenti për Nënë Terezën dhe anijet në Vardar

https://youtu.be/HI8JrHp5iUU “Kjo është Porta “Maqedonia” në qendër të Shkupit. U ndërtua në kuadër të projektit “Shkupi 2014”,...

Ushqehet nga bagëtitë që ka, i vetëm e me kushte të rënda, pa rrymë e pa ujë

https://youtu.be/kHrOl_DFdGw Ky është Grujiq Borçe.Jeton në lagjen Përzhinë të Shkupit. I ka shumë qejf kafshët dhe shpezët.E...

Banorët e Butelit kërkojnë poliklinikë, Smilevski: Startojmë vitin e ardhshëm

https://youtu.be/3kiWlhb0ofY Me sirenat dhe bori të veturave në targat e të cilave shkruante poliklinikë, banorët e Butelit...

Katër denarë për një kilogram rrush, vreshtarët të revoltuar, ministri Hoxha qetëson

https://youtu.be/kvM_tDdh0oU Cilësia e dobët e rrushit këtë vit shkaktoi probleme, por edhe përkundër kësaj shteti do të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -