VIDEO/Rrëzohet Biden në shkallët e aeroplanit

TË FUNDIT

Presidenti Joe Biden, është rrëzuar derisa ka qenë duke u ngjitur shkallëve të aeroplanit në Atalanta.

Për rastin janë deklaruar tashmë edhe nga Shtëpia e Bardhë, ndërkaq njoftojnë se Biden është mirë dhe nuk ka pasur nevojë për ndihmë mjekësore.