“Vera tetovare”, nga 26 korriku deri më 4 gusht

TË FUNDIT

Aktiviteti kulturor “Vera tetovare” do të mbahet edhe këtë vit në Tetovë, përcjell TV21.

Do të fillojë nga 26 korriku dhe do të përfundojë më 4 gusht.

Mban moton “Festojmë në vendlindje” dhe kjo ngjarje ka për synim të afrojë qytetarët, kryesisht mërgimtarët që kanë zgjedhur t’i kalojnë pushimet verore në Tetovë.