Vdiq At Arthur Liolin

TË FUNDIT

Njëri prej prelatëve më të shquar të Kishës Ortodokse Shqiptare në Amerikë At Arthur Liolin, kancelar i Kishes Ortodokse Shqiptare u nda nga jeta.

At Arthur Liolin dha kontribut të jadhtëzakonshëm për Kishën Ortodokse, komunitetin shqiptar dhe çështjen kombëtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Mirënjohje për lidhjen e gjallë dhe bashkëpunimin e shkëlqyer të At Liolin me Vatrën, Diellin e vatranët.

Një shërbëtor i devotshëm i Perëndisë, një patriot i flaktë i kombit, një veprimtar e shërbestar sakrifikues i komunitetit shqiptar, pasardhësi i fundit i At Fan Nolit, la pas një trashëgimi të çmuar dhe një shembull të lartë fetarie e atdhedashurie.