UEFA organizon video konferencë të re për të ardhmen e sezonit

TË FUNDIT

UEFA do të organizojë video konferencë të re më 23 prill në temën opsione për përfundimin e sezonit 2019/2020. Kjo do të ndodhë pasi në ditët paraprake u mbajtën biseda telefonike të Qendrës me të gjithë 55 federatat nacionale anëtare, si dhe me udhëheqësinë e Shoqatës së Klubeve të Futbollit të kontinentit.

Sezoni i futbollit ishte ndërprerë në mars për shkak të pandemisë së virusit korona dhe kërkohen opsione për rifillimin e tij.

Prioritet për UEFA-n është përfundimi i kampionateve dhe turneve nacionale. Shqyrtohet opsioni që takime të luhen deri në fund të korrikut ose gushtit, ndërsa pastaj do të caktohet përfundimi eventual i Ligës së Kampionëve dhe Ligës së Evropës./MIA

MARKETING I PAGUAR POLITIK