TV21 në Çellopek të Tetovës, tek shtëpia e njërit prej sulmuesve në Vjenë

TË FUNDIT

TV21 shkoi në shtëpinë e familjarëve e njërit prej sulmuesve në Çellopek të Tetovës. Familjarët nuk deshën të flasin para kamerave por rrëfejnë për TV21 se Kujtim Fejzuli kohëve të fundit ka shfaqur agresivitet dhe ka qenë i veçuar nga familjarët e tij. Sipas familjarëve Kujtimi ka ardhur shpesh në fshatin Çellopek gjatë pushimeve verore dhe dimërore.