Tollovi në bankat e qytetit, qytetarët po i kthejnë paratë pas falimentimit të Bankës Eurostandard

Must Read

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me...
- Advertisement -

Radhë të tëra me qytetarë po presin para bankave për të marrë paratë që ju kanë bllokuar pas falimentimit të Eurostandard bankës.  Njëri prej tyre është pensionisti Kiril Mojsovski. Ai 10 vite ka marrë pensionin nga kjo bankë dhe është shokuar kur pa lajmin se nuk mund të marrë pensionin. Ai sot erdhi me shpresë se pensionin prej 250 do ta marrë.

“Shpresoj se do t’i marrë, nuk e di se çfarë do të ndodh brenda. Por mendoj se do t’i marrë. Sa keni? 250 euro aq e kam marrë pensionin”, tha Kiril Mosovski, qytetar.

- Advertisement -

Fatin e njëjtë ka edhe Gorast Muratovski ai i kishte nxjerrë paratë. Thotë se nuk ishte frikësuar se mund të mos i kthejë paratë.

 “Na than se llogaritë janë të bllokuara, nuk provova t’i nxjerr, prita ta shoh se si do të jetë me shpërnguljen në bankë tjetër. A u frikësuat se nuk do t’i merrni paratë. Jo  e di që fondi për siguri dhe se jam person fizik”, u shpreh Gorast Muratovski, qytetar.

- Advertisement -

Ndryshe qindra depozitues iu bllokuan llogaritë e tyre bankare pas vendimit të Bankës Kombëtare për mbylljen e Eurostandard.  Pagesa prej 68.3 milion euro është vetëm fillimi i procesit të vështirë të pastrimit të problemit me falimentimin e bankës. Një betejë e ashpër pritet të vijë për të paktën dy herë më shumë kur do të duhet tu kthehen paratë e personave juridik të cilët kanë mbi 30 mijë euro.

- Advertisement -

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit të rrogave në ekonomi me...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë për hapjen e kufijve në...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me sektorin e biznesit, që privati...

Çfarë po bën Kryetari i Butelit? Shumë premtoi, e çdo punë ka ngecur!

https://youtu.be/z5KU2FQ84AE “Pyes! Pse nuk është ndërtuar objekti i ri shëndetësor dhe pse Buteli nuk ka poliklinikë? Qëllim...

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov. Siç informoi QRMK pas...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -