Tateshi për masat në Ramazan: Janë vonuar, nuk duhej të ndodhte vala e tretë

TË FUNDIT

Bekim Tateshi në ClickPlus refuzoi të japë parashikimin e tij, për atë, se çfarë efekti do të kenë masat e miratuara para muajit të shenjtë të Ramazanit dhe a duhet të lejohet falja e teravisë.

Ai përsëriti se masat janë të vonuara dhe se shteti nuk duhej të lejonte të ndodhte valën e tretë të pandemisë.

“Është një temë e ndishme, dhe unë nuk dua të jap parashikime. E udhës ishte të parashihet shumë më herët. Ne disa herë kemi thënë se nuk duhet të lejohet që shteti të hyjë në valën e tretë”, tha Tateshi.

TË NGJAJSHME