Talat Xhaferi uron 7 Marsin

TË FUNDIT

Kryeparlamentari Talat Xhaferi ka dërguar urime për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin.

Ka vlerësuar, se në periudhën në të cilën gjendet vendim, mësuesit janë dritë për shoqërinë.

“Të nderuar punonjës në arsim, Gëzuar 7 Marsi – Dita e mësuesit! Ju jeni dritë dhe bëni dritë, edhe tani kur jemi në një kohë aq të jashtëzakonshme, vullneti Juaj për hapjen e shtigjeve të diturisë së gjeneratave të reja, të ardhmërisë së shtetit, nuk shteret dhe gjen mënyrat më origjinale për të kryer detyrën fisnike. Ju paçim përgjithmonë! Gëzuar!”, ka shkruar në urimin e tij, Xhaferi, transmeton TV21.

Përndryshe, sot bëhen 134 vjet nga hapja e shkollës së parë shqipe në Korçë. Kjo datë, 7 marsi tanimë në popullin shqiptar njihet si Dita e Mësuesit, kjo për të shprehur kontributin ndaj tyre, në ngritjen e arsimit dhe edukimit shqiptar./TV21

TË NGJAJSHME